Welkom in het kantoor van Feedbuilders

Laat me je voorstellen aan ons gloednieuwe kantoor. Sinds januari 2019 kunnen klanten ons bezoeken op ons prachtige kantoor in Groningen. Wat ooit begon met twee freelancers die hun passie voor het maken van geweldige foto- en filmcontent beleefden. Nu is het een klantvriendelijk en oplossingsgericht bedrijf dat allerlei soorten foto- en filminhoud produceert. Van aftermovies voor het lokale techno-initiatief, Paradigm tot fotografie en film voor grote bedrijfsevenementen zoals EBF Conference en MARUG Conference op het Martini-plein. Maar meestal zijn we op reis voor onze internationale klanten. Maar als u ons thuis kunt vinden, bent u altijd welkom voor een kopje koffie en een spelletje pingpong aan onze tafeltennistafel. Heb je wat nodig is om ons te verslaan?

Vanuit Groningen, Nederland reizen we de wereld rond

Hoewel ons kantoor in het noorden van Nederland te vinden is, zijn we meestal ergens ter wereld te vinden. Van 2018-2020 hebben we meer dan 40 landen bezocht om inhoudelijk te fotograferen. We zijn in Lapland in de sneeuw geweest met onze Nikon-fotocamera’s tijdens de Carbage Run. Maar ook in Ethiopië om een film te maken. Geen grenzen kunnen onze creativiteit tegenhouden en van wat we het liefst doen.

Kom langs voor een kopje koffie

Atoomweg 10
9743 AK Groningen

yannick

Yannick Schurwanz
Mede-eigenaar & Creative

Fotograaf, filmmaker en ideeën machine. Sterke sportmentaliteit en vaak op de racefiets te vinden. Droomt nog steeds van een carrière als topsporter