Onze visie

Wij zijn Feedbuilders. Wij vinden dat je altijd moet doen waar je van houdt! En wij zijn gek op het vertellen van verhalen met foto en film!

Feedbuilders is opgericht door twee jongens met dezelfde passie; het maken van content. We zagen dat veel bedrijven niet de volledige potentie van hun content aan het benutten waren en daarom hebben we Feedbuilders opgericht. Tegenwoordig heeft iedereen een camera, maar wij maken content anders. Wij schieten niet alleen content, we denken er ook graag over na. Met Feedbuilders willen we bedrijven helpen met het maken van kwalitatief hoogwaardige content die uiteindelijk helpt met het boeken van resultaten!

Onze werkwijze

De zes stappen naar hoogwaardige fotografie en films

1. Brainstormen

Goede content begint bij een helder beeld van jou en je bedrijf, de bijbehorende kernwaardes en het doel van de film. Met een kopje koffie leren we elkaar kennen zodat we de visie en het ware verhaal leren kennen. Want alleen met de juiste input komt je foto of film echt tot leven.

2. Concept & Script

Met de diepgaande input in het achterhoofd zetten wij onze creativiteit aan het werk. We zoeken naar originele manieren om jouw input naar beeld te vertalen. We werken een concept uit en voor films schrijven we ook een script. Hierop heb je uitgebreid de mogelijk tot feedback. Pas als jij tevreden bent zetten we het verhaal om in een praktisch plan.

3. Productie plan

Om de wilde ideeën in het concept en script tastbaar te maken werken wij een productieplan uit. Hierin wordt alle praktische informatie en de planning opgenomen zodat met een blik duidelijk wordt hoe de draaidag eruit gaat zien. Met een sterke planning kunnen we kwaliteit maximaliseren en wordt er zo efficiënt als mogelijk met je kostbare tijd omgegaan.

4. Filmen & Fotograferen

Licht, camera, geluid, ACTIE! Het filmen en fotograferen kan beginnen. We bouwen met gemak jullie kantoor om tot een heuse foto of film studio. Wij regelen de gehele productie voor je, het enige wat je hoeft te doen, is te shinen!

5. Nabewerken

Sound design, film monteren of photoshop retouching we doen het allemaal in-house. In het nabewerken trekken wij je content echt naar het volgende level. Na een eerste versie krijg je uitgebreid de ruimte voor feedback om ervoor te zorgen dat je stralend naar je nieuwe foto’s en films kijkt.

6. Resultaten!

Kijk die foto’s en films eens gaan in je timeline! Lead hier, website bezoeker daar. Wij leveren onze content altijd geoptimaliseerd voor het juiste kanaal zodat resultaten gemaximaliseerd worden. Want daar draait het uiteindelijk om, je investering moet zich makkelijk terugverdienen!

Het  Feedbuilders team

Yannick Schurwanz

Eigenaar & creative

Dion Huiskes

Eigenaar & filmmaker

Neem contact op met Dion & Yannick

De eerste stap naar geweldige content!