Atleten zijn iets heel bijzonders

Dag in dag uit trainen atleten voor dat ene moment waar ze de besten moeten zijn. In een seconde vliegen ze voorbij en dat was het. Bij feedbuilders missen we geen enkel moment. Als ervaren ex-topsporters weten we als geen ander hoe het is om alles te geven voor die ene overwinning. Deze ervaring proberen we terug te laten komen in onze sportfotografie. We kruipen in de huid van atleten en leggen het verhaal vast dat ze meemaken.
 En dat gaat niet zonder succes, in de afgelopen jaren heeft Feedbuilders met talloze olympisch kampioenen gewerkt door heel Europa.

Bekijk onze (S)portfolio

De details die het grotere verhaal vertellen

De kracht van storytelling

Bij Feedbuilders geloven we dat elke atleet, team of wedstrijd een verhaal heeft. Iedereen heeft een verhaal een reden waarom ze dit doen. Dit verhaal leggen wij graag vast. Want een verhaal dat bind mensen en weet de beleving van je product, wedstrijd of sport te verbeteren voor de doelgroep.

De atleet staat centraal

Een atleet gerichte aanpak

Een atleet moet altijd met respect behandeld worden, op grote wedstrijden nemen we afstand waar dat moet en komen we dichter bij waar dat niet stoort. We weten als geen ander dat een atleet geen uren op een productie wil staan en bereiden shoots tot in detail voor zodat we door de shoots heen vliegen.

Bij Feedbuilders denken we graag mee aan creatieve concepten en zetten deze om in resultaatgerichte content. Samen kijken we wat voor soort beelden bij je evenement passen. We leveren onze content altijd in optimale formaten voor verschillende platformen. Zo ben je verzekerd van maximaal resultaat.

Snelle levering

Elke seconde telt, je wilt als eerste foto's online zetten, omdat we weten dat het meer resultaat oplevert. We maken alleen gebruik van de nieuwste apparatuur en de nieuwste technologieën, waardoor we onze kwalitatieve fotografie zo snel mogelijk kunnen leveren. We kunnen zelfs beelden leveren tijdens een live-evenement met onze instant fotografie service.

Hoge kwaliteit

We werken altijd met de nieuwste camera's en de allerbeste lenzen op de markt, met de hoogst mogelijke resolutie. Zekerheid staat bij ons centraal in onze back-up processen. Wij hebben back-up's voor letterlijk alles. We zullen nooit kostbare momenten missen.

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

Welke sport wil jij op de foto?

Wij zijn klaar voor de volgende wedstrijd!