Een goede portretfoto maak je samen

Een portretfoto voor jou,  je werknemers of je team is iets heel bijzonders, iets heel persoonlijks. Bij Feedbuilders ontwikkelen wij altijd eerst een concept dat bij jou en/of je bedrijf past en iets over je zegt. Want niets is zo vervelend als een portretfoto waar je niet zelf 100% tevreden mee bent. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 1000 mensen op de foto gezet. Individuen maar ook bedrijven met grote teams. Onze betrokken workflow zorgt ervoor dat jij altijd weet wat je kan verwachten en we stoppen pas als jij tevreden bent.

Onze portretten

Pas als jij tevreden bent zijn wij dat ook

Betrokken van begin tot eind

Niet is zo belangrijk dan tevreden zijn en je fijn voelen bij een goede portretfoto daarom betrekken we je door het hele process. Voor de shoot, tijdens de shoot maar ook na de shoot. Want een goede portretfoto maak je samen door interactie te hebben.

Een portretfoto die eruit springt

De mogelijkheden zijn onbegrensd

Van hele natuurlijke foto’s, geretoucheerd tot in het kleinste detail tot aan felle gekleurde flitslampen wij vinden geen concept te gek. Durf jij ons uit te dagen met een uniek out of the box concept? Graag!

Onze werkwijze

1. Concept

Een goede foto begint bij een straks concept en een plan. Jij weet als geen ander hoe je op de foto wilt staan, samen ontwikkelen we altijd eerst een concept. Of dit voor jou alleen is of voor je 100 werknemers, geen probleem.

2. Fotograferen

Met onze mobiele studio toveren we elke locatie, zowel binnen als buiten om in een moderne fotostudio. Tijdens de shoot zullen we je meteen de kans geven om mee te kijken en foto's die je tof vind uit te zoeken voor nabewerking. Zo weten we dat je altijd tevreden bent met jouw foto.

3. Post productie

De mogelijkheden bij het nabewerken zijn eindeloos. Wil je een natuurlijke foto of een creatieve foto. Of toch geretoucheerd tot in het laatste detail, geen probleem. Wij werken met de nieuwste photoshop technieken om van jouw foto je favoriete foto te maken. Zonder het natuurlijke uit het oog te verliezen.

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

Hoe wil jij je volgende portretfoto hebben?

Wij denken graag met je mee