Sprinter

Project 1: Sport Passion Interviews

Toen Sprinter naar ons toekwam met een gloednieuw project rondom sport en passie, wisten we dat we iets bijzonders konden creëren. We stortten ons vol enthousiasme op het verhaal van vijf uitzonderlijke topsporters, hun drijfveren, en hun ongekende toewijding.

De camera’s draaiden terwijl we de adrenaline van het moment vastlegden, wat resulteerde in vijf unieke en meeslepende video’s die de kracht van ware passie belichten. Het was niet alleen een kwestie van filmen; we wilden het verhaal tot leven brengen, de persoon achter de atleet laten zien.

Wat dit project echt onderscheidde, was onze keuze om alles verticaal op te nemen. Met oog op Sprinter’s wens om de aandacht op social media te vestigen, optimaliseerden we de content voor een naadloze integratie op verschillende platforms. Het eindresultaat? Een visuele ervaring die niet alleen de sportieve prestaties vastlegde, maar ook de verbinding tussen atleet en publiek versterkte.

Dit project was voor ons een ware reis door de wereld van sport, met elke opname en elk interview als een viering van toewijding en doorzettingsvermogen. Bij Feedbuilders geloven we in het vertellen van verhalen die niet alleen gezien, maar ook gevoeld worden. Het Sport Passion project was daar een perfect voorbeeld van, waarbij we niet alleen beelden vastlegden, maar een onvergetelijke ervaring creëerden.

Project 2: Sprinter Launch Event

Toen Sprinter ons uitdaagde om hun lanceringsevenement vast te leggen, wisten we dat we getuige zouden zijn van iets bijzonders. In de prachtige Westerkerk kwamen sport en zen samen voor een onvergetelijke ervaring.

Het begon met een energieke workout die de ruimte vulde met opwinding. We vingen de pure dynamiek van het moment in een meeslepende video, waar elke druppel zweet en elke beweging vastgelegd werd. Maar dit was slechts het begin.

Na de workout namen we deel aan een zen-reis met yoga, waar de Westerkerk veranderde in een oase van rust. Elk beeld ademde sereniteit en kracht. Onze lens registreerde de harmonie tussen lichaam en geest, wat resulteerde in een langere edit die de volledige beleving omarmt.

En omdat social media tegenwoordig onze favoriete plek is om verhalen te delen, hebben we ook een speciale verticale edit gemaakt. Een snelle, pittige blik op de hoogtepunten, perfect voor jouw scroll-sessies.

De lancering van Sprinter was meer dan alleen een event; het was een reis door fitness en mindfulness, vastgelegd in elk frame. Bekijk onze video’s en foto’s om de energie en de rust van die dag opnieuw te beleven. Sprinter’s launch was niet zomaar een start; het was een statement, en wij waren er om het vast te leggen.

Project 3: Summer Events

Bij Feedbuilders hebben we de zomer van Sprinter omgetoverd tot een visueel spektakel, vastgelegd in drie opwindende hoofdstukken vol actie en stijl.

Het begon allemaal met de Skate Parade in Utrecht, waar onze camera’s de betonnen golven doorkruisten, vastlegden hoe skaters de stad domineerden en een adembenemende video creëerden die de levendige skatecultuur van Utrecht tot leven bracht.

Daarna betraden we het arena van sport en stijl met het Padel event in Amsterdam, een samenwerking tussen Sprinter en Bjorn Borg. Onze lenzen legden niet alleen het competitieve spel vast, maar ook de chique sfeer eromheen. De resulterende video was niet alleen een sportregistratie; het was een lifestyle-verhaal.

Het slotstuk van deze zomerse reeks was het Reebok Workout Event in samenwerking met Sprinter. Buiten de grenzen van de sportschool brachten we de fitness naar buiten. Onze video omarmde de pulserende beats, de intense inspanningen en de stralende glimlachen, waardoor kijkers werden ondergedompeld in de energie van een buitentraining met een twist.

Bij Feedbuilders geloven we in het vastleggen van meer dan alleen beelden; we vangen ervaringen. Deze drie zomerse evenementen vertegenwoordigen de essentie van Sprinter’s warme seizoen, en onze video’s brengen die momenten tot leven. Bekijk onze creaties en ervaar de zinderende energie van de Sprinter’s Summer Adventure Series.”