Lineage

Project 1: We are Lineage

Bij Feedbuilders hebben we de eer gehad om samen te werken met Lineage voor het intrigerende project ‘We Are Lineage’. Niet alleen hebben we twee meeslepende video’s geproduceerd die de mensen achter Lineage in de schijnwerpers zetten, maar we zijn ook helemaal naar Spanje gereisd om dit mogelijk te maken.

In een intensief tweedaags avontuur hebben we de unieke sfeer en het karakter van Lineage vastgelegd op een prachtige locatie in Spanje. Met oog voor detail en een diepgaande benadering hebben we niet alleen een blik achter de schermen geworpen, maar hebben we de ziel van het bedrijf gevangen.

Deze video’s gaan verder dan louter een bedrijfspresentatie; het zijn eerbetonen aan de mensen die de kern vormen van Lineage. Dus duik met ons mee in de warme zon van Spanje en ontmoet de gezichten die Lineage definiëren. ‘We Are Lineage’ is niet alleen een serie; het is een reis naar het hart van het merk, vastgelegd tijdens twee dagen vol passie en creativiteit.

Project 2: Lineage Hackathon

Bij Feedbuilders zijn we trots op ons laatste project met Lineage, waar we de dynamische energie van hun Hackathon hebben vastgelegd, gericht op het tegengaan van voedselverspilling.

Met onze camera’s hebben we niet alleen foto’s geschoten die de innovatieve sfeer van het evenement vastlegden, maar hebben we ook een indrukwekkende aftermovie gemaakt. Deze film neemt je mee in de intense brainstormsessies, de creatieve oplossingen en de bevlogen presentaties die de kern vormden van deze hackathon.

We hebben de aftermovie opgedeeld in twee versies: een compacte social media edit van 1 minuut om de aandacht vast te houden en een langere versie voor een diepere duik in het evenement.

De Lineage Hackathon was niet alleen een bijeenkomst om voedselverspilling tegen te gaan, maar ook een viering van innovatie en samenwerking. Bekijk de foto’s en films om de opwinding en betrokkenheid van dit inspirerende event te ervaren. Bij Feedbuilders geloven we in het vastleggen van de echte momenten, en dit project was daar een perfect voorbeeld van.