The Client

  • Themabekendmakingsfilm
  • Openingsfilm
  • Same Day Edits
  • Aftermovie

De EBF Conference is een van de grootste economische congressen van Nederland en trekt jaarlijks zo’n 600 deelnemers, waaronder studenten, academici, alumni en zakelijke deelnemers. Wij maken al meer dan 4 jaar alle films voor dit mooie congres.

Films

EBF Conference 2020

We doen al meer dan 4 jaar alle videografie voor de EBF Conference, maar in het jaar waarin corona alles overnam was het toch even schakelen. Uiteindelijk hebben we voor de EBF Conference een promotiefilm, openingsfilm en een aftermovie gemaakt van de hybride editie van de EBF Conference. Dit jaar was het economische congres voor de helft via een livestream met sprekers als de CEO van Dopper en Edith Bosch en daarnaast waren er een aantal workshops bij Martiniplaza. Laten we hopen dat dit mooie event volgend jaar normaal door kan gaan.

EBF Conference 2020 Promotiefilm

EBF Conference 2020 Openingsfilm

Aftermovie

EBF Conference 2019

Vorig jaar hebben we een video gemaakt waarin de EBF Conference hun thema van dit jaar aankondigde. Daarnaast hebben we een openingsfilm gemaakt. Zij vertoonden deze film aan het begin van de conferentie op het hoofdpodium. We hebben ook een aftermovie gemaakt met een same day edit. Deze kun je hieronder vinden.

EBF Conference 2019 Themebekendmaking

EBF Conference 2019 Openingsfilm

Same day edit


Tijdens de EBF Conference 2019 hebben we dezelfde dag nog een aftermovie gemaakt. Om dit mogelijk te maken hebben we het evenement vastgelegd met 1 filmer en 1 editor. De editor zou al in de loop van de dag beginnen met het maken van de film. Op deze manier konden we zelfs om 17:00 uur de speaker vastleggen en de aftermovie al om 17:15 uur laten zien op het hoofdpodium.