The Client

  • Themabekendmakingsfilm
  • Openingsfilm
  • Same Day Edits
  • Aftermovie

De EBF Conference is de grootste economische en zakelijke conferentie van Nederland en trekt jaarlijks zo’n 600 deelnemers, waaronder studenten, academici, alumni en zakelijke deelnemers. De EBF Conference bestaat uit twee dagen, elk met een eigen karakter.

Aftermovie

EBF Conference 2019

We doen al meer dan 3 jaar alle videografie voor de EBF Conference. Vorig jaar hebben we een video gemaakt waarin de EBF Conference hun thema van dit jaar aankondigde. Daarnaast hebben we een openingsfilm gemaakt. Zij vertoonden deze film aan het begin van de conferentie op het hoofdpodium. We hebben ook een aftermovie gemaakt met een same day edit. Deze kun je hieronder vinden.

EBF Conference 2019 Themebekendmaking

EBF Conference 2019 Openingsfilm

Same day edit


Tijdens de EBF Conference hebben we dezelfde dag nog een aftermovie gemaakt. Om dit mogelijk te maken hebben we het evenement vastgelegd met 1 filmer en 1 editor. De editor zou al in de loop van de dag beginnen met het maken van de film. Op deze manier konden we zelfs om 17:00 uur de speaker vastleggen en de aftermovie al om 17:15 uur laten zien op het hoofdpodium.