Buma Cultuur


Filmen, interviews

Project 1: Buma Cultuur #ikbensongwriter

In samenwerking met Buma Cultuur hebben we een bijzondere reeks video’s gecreëerd die de essentie van songwriting en muzikale creativiteit vastleggen. Onder de titel “#ikbensongwriter” hebben we samen met een divers scala aan getalenteerde artiesten, songwriters en muzikale visionairs de diepte van hun artistieke wereld verkend.

Deze video’s, vastgelegd in meeslepend zwart-wit, vormen een eerbetoon aan de pure emotie en toewijding die schuilgaat achter elke noot en elk woord. Door onze lens en in samenwerking met Toazted hebben we niet alleen een visuele stijl ontwikkeld die de authenticiteit van elke kunstenaar weerspiegelt, maar hebben we ook intieme interviews gedeeld die de verhalen achter de muziek onthullen.

Ontdek zelf de betoverende verhalen van de getalenteerde individuen die de rijke muzikale erfenis van Buma Cultuur vertegenwoordigen. Heel tof om hieraan mee te hebben gewerkt!

Project 2: Buma x Popprijs

In het kloppende hart van de Nederlandse muziekscene hebben wij, in samenwerking met Buma Cultuur, de schijnwerpers gericht op de meest iconische momenten in de carrières van Nederlandse muzikale grootheden. Dit project vangt de essentie van succes en erkenning in de muziekindustrie door middel van intieme interviews met vier van de meest invloedrijke artiesten van ons land: Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Racoon en Spinvis.

In deze boeiende films hebben we een exclusieve blik achter de schermen gegeven, waarin deze gerenommeerde artiesten hun ervaringen en emoties delen over het winnen van de prestigieuze Popprijs.

De verhalen van Blof, Willie Wartaal, Racoon en Spinvis bieden niet alleen een inkijkje in de hoogtepunten van hun carrières, maar werpen ook licht op de betekenis van erkenning binnen de Nederlandse muziekcultuur.

Bekijk de unieke perspectieven van deze muzikale iconen in de films en duik dieper in de emotionele reis van het bekroond worden met de Popprijs. Dit project is niet alleen een viering van prestaties, maar ook een eerbetoon aan de tijdloze impact die deze artiesten hebben op de Nederlandse muziekscene.

Wat kunnen we voor je doen?

De eerste stap naar geweldige content!