3. 2. 1. Live!

Haal het maximale uit je evenement met een livestream!

Live video werkt beter dan welke andere vorm van inhoud op sociale media dan ook. Facebook en YouTube promoten live content in hun algoritmen en sturen meldingen naar volgers wanneer je live gaat. Zelfs na afloop van de livestream genereert je nog steeds views en engagement. We kunnen je livestream naar meerdere kanalen tegelijk sturen. Niet alleen naar Facebook Live, YouTube of Twitch, maar ook naar een eigen speciale website. Zo haal je het maximale uit een livestream.

3. 2. 1. LIVE!

Vergroot je doelgroep!

Live streaming geeft de kijker het gevoel dat er niets in scene gezet kan worden en dat je een eerlijk verhaal presenteert. Voor een relatief kleine extra investering kun je het publiek van uw evenement sterk vergroten. Live streaming vergroot de betrokkenheid met uw publiek op sociale media, zoals Facebook, Instagram en YouTube. Kijkers blijven tot 3 keer langer kijken met live video’s dan met gewone video’s!

Moderne technologie

We werken met de nieuwste technologie en de nieuwste software. We zijn in staat om live streams aan te bieden op afgelegen locaties waar geen vaste internet verbinding is. We hebben zelfs de mogelijkheid om een greenscreen te gebruiken zodat je overal ter wereld kan zijn!

Ons werk

We zijn in staat om uw live video te streamen op verschillende platformen. We kunnen het streamen op social media kanalen zoals Instagram, Facebook & YouTube. We kunnen het ook streamen op uw eigen website met een dedicated videoplayer.

Hoge resulutie

Bij Feedbuilders geloven we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom doen wij al onze streams in 1080 of zelfs in 4K wanneer de verbinding het toelaat.

Meerdere camera's

Wij kunnen multi-camera live streams leveren met een regie, maar we kunnen ook uw evenement filmen met slechts 1 camera. Voor elk budget is er wel een oplossing te vinden.

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

Laten we het hebben over je volgende live stream.

Breng je evenement naar een hoger level met toffe content!