Passie maakt ons de beste!

In de afgelopen jaren heeft Feedbuilders honderden evenementen in heel Europa gefotografeerd. We hebben ontelbare geweldige mensen vastgelegd, van Olympische kampioenen, Nobelprijswinnaars tot beroemde acteurs. We fotografeerden outdoor evenementen in barre weersomstandigheden, maar ook zakelijke evenementen in jasje dasje. We brachten nieuwe invalshoeken voor evenementen door te duiken en te klimmen met onze camera’s. We gebruikten onze sociale vaardigheden om diepgaande verhalen vast te leggen voor onze klanten. En we deden het allemaal razendsnel met onze resultaatgerichte aanpak.
 • Zakelijke evenementen
 • Sportfotografie
 • Festivalfotografie
 • Automotive evenementen
 • Reisfotografie
 • Lifestylefotografie
 • Concertfotografie
 • Theatervoorstellingen
 • Cabaretfotografie
 • Presentaties
 • Keynotes
 • Productlanceringen
Goede event fotografie begint met een doel

Wij leveren resultaten

Evenement fotografie kan je evenement naar een hoger niveau tillen, als het goed wordt gedaan. Evenement fotografie kan een extra ervaring zijn voor jouw publiek. Het helpt met de marketing van toekomstige evenementen,  pers berichten, maar ook om iets terug te geven aan je partners en sponsors.

Bij Feedbuilders zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van evenement marketing en kunnen we je helpen het meeste uit foto’s te halen, want daar gaat het om. Resultaat scoren.

De details die het grote verhaal vertellen

De kracht van storytelling

Goede evenement fotografie moet een verhaal vertellen. Het verhaal van je evenement. Storytelling werkt doordat het verbindt, het emoties opwekt bij je (potentiële) doelgroep en laat het laat je doelgroep het evenement herbeleven. Daarom zoeken we naar de kleine details die het grote verhaal van je evenement vertellen. Wij leggen positieve emoties vast, de passen bij de uitstraling van je merk om je doelgroep te binden.

De klant staat centraal in onze producties

Een klant- en oplossingsgerichte aanpak

Bij Feedbuilders denken we graag mee aan creatieve concepten en zetten deze om in resultaatgerichte content. Samen kijken we wat voor soort beelden bij je evenement passen. We leveren onze content altijd in optimale formaten voor verschillende platformen. Zo ben je verzekerd van maximaal resultaat.

Snelle levering

Elke seconde telt, je wilt als eerste foto's online zetten, omdat we weten dat het meer resultaat oplevert. We maken alleen gebruik van de nieuwste apparatuur en de nieuwste technologieën, waardoor we onze kwalitatieve fotografie zo snel mogelijk kunnen leveren. We kunnen zelfs beelden leveren tijdens een live-evenement met onze instant fotografie service.

Hoge kwaliteit

We werken altijd met de nieuwste camera's en de allerbeste lenzen op de markt, met de hoogst mogelijke resolutie. Zekerheid staat bij ons centraal in onze back-up processen. Wij hebben back-up's voor letterlijk alles. We zullen nooit kostbare momenten missen.

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

Vertel ons over je volgende event

Breng je evenement naar een hoger level met toffe content!