Advies van onze drone piloot

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe een drone video jouw bedrijf kan helpen naar de volgende stap. We kunnen je adviseren en uiteraard een passende offerte opstellen.

   050 211 043 0

  Een drone video geschoten volgens de regels!

  Een drone video laat je niet elke dag maken en natuurlijk weet jij ook niet precies wat alle regels zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. Wat het weer is, vliegdrukte, waar je vliegt, dit zijn allemaal dingen waar je rekening mee moet houden. Onze ervaren én gecertificeerde drone piloten weten gelukkig hoe ze hiermee om moeten gaan en kunnen daarom jou perfect helpen met het maken van deze prachtige unieke beelden! Wij weten wat er wel én niet mag en zullen jouw dus altijd helpen op een verantwoordelijke en veilig manier.

  Ons werk met drone video's

  Wat klanten van onze films vinden

  Feedbuilders was buitengewoon communicatief gedurende het hele proces – van concept tot planning en uitvoering – waardoor het heel makkelijk was om het project te managen, Laat staan het fantastische eindproduct dat we ontvingen!

  – Emma Overton, NK rowing

  Wij zijn in de zomer van 2019 een samenwerking aangegaan met Feedbuilders om een aftermovie en bedrijfsfilm te realiseren. Er waren twee zaken tijdens de samenwerking die ons positief zijn bijgebleven, namelijk de flexibiliteit en om je geheel aan te passen aan een branche waar je niet bekend in bent. Jullie wisten de juiste filmshots te maken en de goede vragen te stellen. Complimenten!

  – Kirsten Sommerauer, Wierda Groep

  Iedereen is zeer enthousiast over de film. Zo ook wij. We zijn dik tevreden en vertellen het aan alle kanten door hoe super jullie ons idee kunnen vertalen naar beeld. Waarvoor hartelijk dank.

  – Guus Pieksma, Flarden 2024

  100+

  Bedrijven

  Vanuit Utrecht

  Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

  Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

  Waarom zou je een drone video laten maken?

  Unieke beelden!

  Aangezien je door de lucht vliegt krijgt jouw video al gelijk iets wat opvalt. Je schiet namelijk vanaf plekken die mensen normaal gesproken nooit te zien krijgen en dat maakt het heel uniek! Over bergen vliegen, over weilanden en misschien binnenkort wel over jouw kantoor!

  Sterk concept!

  Een drone is simpelweg een middel om een sterk concept uit te voeren en daarom gaan wij altijd eerst goed na wat het doel is van de film. Drone beelden zijn leuk, maar uiteindelijk gaat het om een goed doordacht verhaal wat de kijker overtuigd.

  Onze werkwijze

  Zo komen wij samen tot de perfecte dronefilm die jij in gedachten hebt!

  1. Locatie check

  Als eerste gaan we natuurlijk kijken of we mogen vliegen op de plek waar jij je drone video graag wilt hebben. Is het mogelijk? Dan gaan we verder!

  2. Brainstorm & Script!

  We beginnen met een brainstormsessie om te kijken wat jij precies wilt bereiken met je drone video. Met de diepgaande input in het achterhoofd zetten wij onze creativiteit aan het werk. We zoeken naar originele manieren om jouw input perfect naar film te vertalen. Zodat je uiteindelijk op unieke wijze het verhaal van jouw merk verteld.

  3. Productie plan

  Zodra we het script hebben gemaakt kunnen we aan de slag gaan met het productie plan. We maken een strakke planning zodat we de film op een zo effectief mogelijke manier kunnen gaan schieten. Wij helpen je ook met het voorbereiden aan jouw kant. Denk bijvoorbeeld aan een nette werkvloer, kledingvoorschriften en welke mensen er allemaal nodig zijn voor de opnames.

  4. Filmen

  Het is uiteindelijk zo ver! We kunnen de beelden gaan schieten. Onze drone piloten zullen er vast heel veel zin in hebben en gaan er iets moois van maken.

  5. Feedback

  Zodra de eerste versie klaar is gaan we eventueel nog aan de slag met wat feedback vanuit jouw kant. Mocht je toch nog niet helemaal tevreden zijn, dan gaan wij uiteraard er voor zorgen dat de video helemaal perfect wordt!

  6. Resultaten!

  De video is KLAAR en gaat live! Heb je hem nodig voor Instagram? Dan zorgen wij dat hij in het juiste formaat jouw kant op komt. Ook zullen we je nog advies geven over hoe je de video het beste kan plaatsen op de verschillende social media kanalen.

  Veel gestelde vragen over drone video's

  FAQ

  De prijs voor een drone video is vooral afhankelijk van hoe lang je wilt dat we komen filmen en wat je precies wilt hebben, maar onze prijzen starten al vanaf €600,-. Voor elke opdrachten maken wij een specifieke offerte.

  Als eerste gaan we in onze agenda kijken wanneer we tijd hebben om te filmen, maar aangezien we over 2 drone piloten beschikken kunnen we altijd zeer snel een afspraak maken. We beginnen met het checken van de locatie en vervolgens maken we een plan van aanpak, zodat we zeker weten dat alles goed gaat tijdens de vlucht. Uiteindelijk gaan we vliegen en schieten we de dronebeelden. Afhankelijk van de wensen van de video is de drone film of foto meestal wel binnen 1 á 2 weken klaar.

  Sinds 2021 is het verplicht voor iedereen om een dronebewijs te hebben om te mogen vliegen. Bij Feedbuilders hebben wij 2 gecertificeerde drone piloten in dienst die allebei A1, A2 en A3 hebben. Daarnaast staat onze drone ook geregistreerd bij de RDW, zodat we er mee mogen vliegen. Daarnaast beschikken onze piloten over de nodige ervaring en kennen ze alle regels goed.

  Helaas mag niet overal vliegen met je drone. Gelukkig ook maar, want naast Schiphol vliegen zou nogal een slecht idee zijn. Er zijn zogenaamde ‘no-fly zones’. De naam zegt het al, maar dit zijn plekken waar je niet of beperkt kunt vliegen. Wil je nu weten of jouw locatie waar je wilt vliegen in zo’n no-fly zone zit? Check dit dan even hier: https://map.godrone.nl/

  Wij maken voornamelijk gebruik van de DJI Mavic Pro 2. Dit is een van de beste drones die er op dit moment zijn. Met de 10-bit kleuren en 4k kwaliteit van de beelden komen de beelden er super mooi uit. Daarnaast gebruiken wij ook een FPV-drone voor specifieke projecten.

  We helpen je graag op weg met je drone video!

  Een dronefilm of foto laat je niet elke dag maken en daarom helpen onze drone piloten je graag met het bedenken wat er allemaal mogelijk is. Wij staan altijd klaar om je een vrijblijvend advies te geven en je te helpen om tot die prachtige drone video of foto te komen die jij in gedachten hebt!