Vergroot je doelgroep!

Animatiefilm laten maken?

Heb jij een dienst of product wat je wilt uitleggen? Dan is een animatiefilm dé ideale manier om dit te doen. Door het gebruik van teksten en andere 2d of 3d effecten kun jij zaken uitbeelden die je met normaal beeld nooit zou kunnen uitbeelden. Wij maken normale animaties, maar we maken ook animaties in combinatie met beeld. Hiervoor kun je het beste bij onze voorbeelden kijken.

Vergoot je doelgroep!

Wervingsvideo laten maken?

Het zoeken naar personeel kan veel tijd en geld kosten. Het is juist de kunst dat mensen naar jouw bedrijf komen in plaats van dat jij mensen moet gaan aantrekken. Een wervingsvideo is dé ideale manier om dit te doen. Met een video kun je heel goed de sfeer van je bedrijf overbrengen. Daarnaast kunnen werknemers vertellen waarom het zo uniek en leuk is om bij jouw bedrijf te werken.

Showreel

Bekijk ons werk

ZINN Zorg Animatiefilm

IT Alliance Animatiefilm

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

De details die het grotere verhaal vertellen

De kracht van storytelling

Bij Feedbuilders geloven we dat iedereen en elk bedrijf een verhaal heeft. Iedereen heeft een reden waarom ze zijn begonnen met wat ze doen en we helpen je dit graag vertellen met behulp van een film.

Het gaat allemaal om de klant

Een klant- en oplossingsgerichte aanpak

We communiceren altijd duidelijk met de klant om er zeker van te zijn dat we de juiste details vastleggen. We zorgen er ook voor dat we de film in de gewenste afmetingen opleveren voor Instagram, Facebook of YouTube.

Laten we het hebben over je animatiefilm.

Breng je bedrijf naar het volgende niveau met toffe content!