Je doelgroep vergroten

Aftermovie laten maken

Dus je hebt een geweldig evenement georganiseerd en je wilt dit vastleggen met een aftermovie. Met een aftermovie kun je jouw bezoekers het evenement laten herbeleven en ook je aankomende evenementen promoten.

Bekijk onze showreel:

Bekijk ons werk

Aftermovie MARUG Conference

Aftermovie Carbage Run Zomereditie 2019

Reviews.

De details die het grotere verhaal vertellen

De kracht van storytelling

Bij Feedbuilders geloven we dat iedereen en elk bedrijf een verhaal heeft. Iedereen heeft een reden waarom ze zijn begonnen met wat ze doen en we helpen je dit graag vertellen met behulp van een film.

Het gaat allemaal om de klant

Een klant- en oplossingsgerichte aanpak

We communiceren altijd duidelijk met de klant om er zeker van te zijn dat we de juiste details vastleggen voor een aftermovie. We zorgen er ook voor dat we de aftermovie in de gewenste afmetingen opleveren, voor Instagram, Facebook of YouTube.

Bij Feedbuilders denken we graag mee aan creatieve concepten en zetten deze om in resultaatgerichte content. Samen kijken we wat voor soort beelden bij je evenement passen. We leveren onze content altijd in optimale formaten voor verschillende platformen. Zo ben je verzekerd van maximaal resultaat.

Snelle levering

Elke seconde telt, je wilt als eerste foto's online zetten, omdat we weten dat het meer resultaat oplevert. We maken alleen gebruik van de nieuwste apparatuur en de nieuwste technologieën, waardoor we onze kwalitatieve fotografie zo snel mogelijk kunnen leveren. We kunnen zelfs beelden leveren tijdens een live-evenement met onze instant fotografie service.

Hoge kwaliteit

We werken altijd met de nieuwste camera's en de allerbeste lenzen op de markt, met de hoogst mogelijke resolutie. Zekerheid staat bij ons centraal in onze back-up processen. Wij hebben back-up's voor letterlijk alles. We zullen nooit kostbare momenten missen.

100+

Bedrijven

Vanuit Utrecht

Werken wij voor bedrijven door heel Nederland en Europa.

Wij hebben de eer gehad om samen te werken met zowel gerenommeerde grote klanten als kleinere bedrijven. Ongeacht de omvang of locatie van jouw onderneming, wij zijn er om jouw verhaal te vertellen op een manier die jouw doelgroep raakt.

Vertel ons over je volgende event

Breng je evenement naar een hoger level met toffe content!