Feedbuilders Videografie in Groningen

Videografie van Feedbuilders, dat is iets bijzonders. Wij zijn een groep jonge Groningse creatievelingen die zich hebben gebundeld. In de afgelopen 10 jaar is onze passie voor beeldcreatie en marketing uitgegroeid tot Feedbuilders. Tegenwoordig verzorgt Feedbuilders videografie op menig evenement in Groningen. Maar ook buiten Groningen timmert onze videograaf hard aan de weg. Van video’s voor verzorginstehuizen tot aan de grootste rally van de wereld, wij verzorgden voor vele verschillende verschillende partijen video content.

 

Wat maakt feedbuilders zo bijzonder voor jou, als klant?
Videografie in Groningen hoort een doel te hebben vinden wij bij Feedbuilders en daar helpen wij je graag mee. Wij zetten je wilde ideeën om in creatieve concepten en produceren deze op een professionele manier. Wij optimaliseren onze beelden voor het juiste platform en doelgroep. Of dit nu intern gebruik is of voor Instagram en Facebook. Wij helpen je om het maximale resultaat uit je beelden te halen.

Daarnaast bieden wij meer dan alleen videografie aan, voor bijpassende fotografie of social media advies kunt u ook bij Feedbuilders terecht.

Bekijk al onze cases

Aftermovies in Groningen

#Case

Ons doel is om geen enkele aftermovie hetzelfde te maken. Of het nu voor een Congres in het Martiniplaza is of een festival op de Grote Markt. Onze videograaf weet altijd het juiste plaatje te schieten. Geef met een aftermovie huidige bezoekers een herinnering. Daarnaast kan het ook een manier zijn om het evenement te promoten voor nieuwe bezoekers. Wij leveren al onze aftermovies in verschillende formaten, zodat ze optimaal presteren op de verschillende sociale media. Naast aftermovies bieden wij ook bijpassende evenement fotografie om het plaatje compleet te maken. Neem contact op.

Promotiefilms in Groningen

#Case

Een promotiefilm is de perfecte manier om voor jouw merk, product of dienst reclame te maken. Met onze ervaring met promotiefilms kunnen we helpen met het maken van een script tot aan het daadwerkelijke plaatsen op social media. Wij zullen helpen met het gehele product. Wij geloven er namelijk in dat ons product pas klaar is zodra deze online staat. Feedbuilders zal zorgen voor een promotiefilm van hoge kwaliteit en altijd het oog houden op het doel! Neem contact op.

Bedrijfsfilms in Groningen

#Case

Feedbuilders heeft voor verschillen de bedrijven een bedrijfsfilm gemaakt. Multinational of lokale winkel. Elk bedrijf heeft wel een verhaal en wij helpen je jouw verhaal vertellen.

Tegenwoordig is het zeer belangrijk om als bedrijf een persoonlijke relatie met je klant te creëren. Een bedrijfsfilm is hiervoor de perfecte manier. In een bedrijfsfilm kun je laten zien welke visie en missie jullie hebben en geef je een gezicht aan je organisatie. Een bedrijfsfilm is de perfecte manier op jouw bedrijf op film vast te leggen. Neem contact op.


ONS Showreel

Ons Showreel geeft op een snelle korte manier weer welke films wij hebben gemaakt. Overtuigt van ons kunnen? Neem dan eens contact op voor de mogelijkheden. Neem contact op.

Een hoop Groningse bedrijven gingen je voor

#MooiGroningen