Feedbuilders Sportfotograaf

Wij zijn een groep sportieve Groningse creatievelingen die zich hebben gebundeld. In de afgelopen 10 jaar is onze passie voor beeldcreatie en sportmarketing uitgegroeid tot Feedbuilders. Tegenwoordig verzorgt Feedbuilders fotografie op menig sportevenement. Maar ook leveren wij regelmatig commerciële sportfotografie aan een breed tal bedrijven. Onze sportfotograaf is ondertussen al gevloerd door een Europees kampioen judo. Heeft de tweevoudig wereldkampioen  8+ roeien dagen lang gevolgd in hun weg naar succes. Daarnaast zijn er portretten gemaakt van de  wereldkampioen baanwielrennen puntenkoers.

Bekijk al onze cases

fotografie op sport evenementen

#echtZweet

Onze sportfotograaf weet als geen ander hoe het is om af te zien als ex-topsporter.  Respect voor de atleet staat bij hem centraal. Hij is altijd op zoek naar emotie, want dat maakt een goede sportfoto. Keer op keer weet hij de kleine de details te vinden die het grote plaatje compleet maken. Op artistieke wijze weet hij het verhaal van de wedstrijd vast te leggen. Daarmee laat hij kijkers de wedstrijd herleven. Geoptimaliseerd voor maximaal resultaat op social media is bij ons de standaard. Unieke opties als realtime bewerkte foto’s (1-5 min na fotograferen online) behoren tot de opties! Naast sportfotografie op evenementen bieden wij ook bijpassende aftermovies aan om het plaatje compleet te maken. Neem contact op.

Commerciële sportfotografie

#NepZweet

Binnen de sportmarketing kom je een hoop foto’s tegen. Steeds vaker is er geen enkele zweetdruppel te bekennen. Is de atleet aan het lachen en staan de spieren niet eens op spanning. Daar houden wij Bij Feedbuilders sportfotografie niet van. Wij houden van puur, emotie en snelheid. Want dat werkt vanuit een sportmarketing perspectief.

Neem contact op.

sportfotografie storytelling

#Case

Wat is er nog indrukwekkender dan de overwinning binnen halen? Het verhaal achter de atleet. De weg naar succes, de emotie, het harde werken. De momenten dat het echt moeilijk is. Dat raakt de kijker pas echt. Storytelling is een unieke aanpak om het verhaal achter de atleet vast te leggen. Met foto’s, met video’s en woorden. Feedbuilders houd van verhalen, deze werken. Benieuwd hoe jij visual storytelling kan inzetten?  Neem contact op.


Onze Werkwijze

  • Concept ontwikkeling
  • fotograferen
  • Selectie
  • nabewerken
  • Feedback en revisies
  • Een blije klant

Net als in de sport,  is een doel essentieel. Om je het beste te kunnen helpen fotograferen wij altijd met een doel. Samen met je ontwikkelen wij een doel en een creatief concept en maken wij een plan om je idee om te zetten tot indrukwekkende beelden. In overleg worden de beelden uitgezocht voor nabewerking. Feedbuilders bied twee soorten nabewerking aan. Standaard nabewerking die voor de meeste evenementen volstaat of high-end photoshop retouching waarbij we de beelden tot in het laatste detail perfectioneren. Vaak gebruikt voor commerciële foto’s. Tussen het nabewerken wordt er altijd ruimte gemaakt voor feedback en revisies. Want blije klanten, dat is pas echt winnen.

Deze sportieve bedrijven gingen je al voor

#1