De klant

  • Fotografie
  • Promofilm

Elk jaar wordt de FSE Career Day georganiseerd door de Universiteit Groningen in samenwerking met de Beta Business Days. De FSE Career Day bied  een eerste oriëntatie op carrière mogelijkheden en het ontwikkelen van employability vaardigheden bij de studenten. Dit wordt gedaan door een breed aanbod aan presentaties en interactieve workshops. Feedbuilders Verzorgde Evenementfotografie en pakkende humoristische promofilm voor de FSE Career Day.

Promofilm

Kennen jullie Frank al? Frank is een voorbeeldige student met hoge cijfers. Ondanks zijn hoge cijfers gaat Frank helemaal nat tijdens zijn eerste sollicitatie. Frank is gelukkig een fictief karakter dat wij bedacht hebben om het doel van de FSE Career Day op humorvolle wijze in beeld te brengen.

Studenten aan de Faculteit van Science & Engineering hebben Frank regelmatig voorbij zien komen in hun colleges om ze erop te wijzen dat de FSE Career Day hun kan voorbereiden op de banenmarkt.

Evenement Fotografie

Fotografie is een belangrijk marketing tool, daar kwam de FSE Career Day ook achter. Er waren nooit goede foto's gemaakt van eerdere edities. Hoe moet dat dan met de marketing voor het komende jaar? Dat is lastig, daarom hebben wij ervoor gezorgd dat er voor de komende jaren hoogwaardige evenement foto's beschikbaar zijn voor allerlei marketing doeleinden.