De klant

  • Fotografie
  • Film
  • Portretten
  • Storytelling
  • Same day edits

In 2016 zijn we begonnen met het volgen van het Duitse nationale roeiteam op diverse evenementen. Inmiddels hebben we met talloze winnaars van de Wereldbeker, Europees kampioenen en wereldkampioenen gewerkt. Voor de Duitse roeibond maken we fotocontent met snelle levering voor social media en online gebruik. Binnen enkele minuten na een overwinning worden onze foto’s geplaatst. Tegenwoordig telt elke seconde en dat weten we bij Feedbuilders.

Road to Tokyo: Impressies van het trainingskamp 2020

DRIE KEER

WERELDKAMPIOEN

in 2019 leverden we content rechtstreeks vanaf de Wereldkampioenschappen in Linz, Oostenrijk. Een geweldige ervaring om Team Deutschlandachter voor de derde keer op rij wereldkampioen te zien worden. Als ex-atleten kruipen we onder de huid van atleten. We weten hoe we hun vertrouwen kunnen winnen voorafgaand aan evenementen en zoeken naar de juiste plekken waar we ons kunnen concentreren. Respect voor de atleet is ons uitgangspunt en we proberen het moment vast te leggen waarop emotie, topprestaties en spanning samenkomen. Zo vertellen we een verhaal dat merkidentiteit en loyaliteit versterkt.

Training

KAMP

Tijdens de voorbereiding op het WK roeien in 2019 was Feedbuilders uitgenodigd om een ​​kijkje achter de schermen te nemen op het trainingskamp van de Duitse roeibond. Een unieke ervaring die geen enkel ander mediateam mag betreden. Dit maakt het mogelijk om het oprechte verhaal achter de atleten te laten zien, een verhaal dat resultaten oplevert.

HET VERHAAL VAN

MAX

Tijdens het Europees kampioenschap roeien 2019 volgden we Max Planer van het Duitse nationale team op het hele toernooi om zijn verhaal vast te leggen. Van wakker worden tot avondeten. Een  kijkje in het leven van een topsporter en geweldig persoon. Uiteindelijk won Max de bronzen medaille.