De klant

  • Fotografie
  • Same day edits
  • Viral content
  • Aftermovie
  • Fotoboek

De Carbage Run is de grootste autorally van Europa. In oude barrels met een maximum waarde van €500 rij je over de mooiste wegen van Europa. Overdag vervul je opdrachten om kans te maken op de eindprijs en in de avond  is het groot feest!

Fotografie

Voor The Carbage Run doen we al meer dan 2 jaar de fotografie. We maken inhoud voor hun social media, maar we ontwerpen ook een fotoboek, dat de deelnemers na een Carbage Run kunnen kopen. The Carbage Run is altijd geweldig om vast te leggen, omdat er zoveel gekke dingen gebeuren. Het zijn altijd mooie weken!

Aftermovie

Carbage Run Zomer editie 2019

Aftermovie Winter editie 2019

Aftermovie Zomer editie 2018

Viral Content


Tegenwoordig wil iedereen graag viraal gaan op het internet. The Carbage Run is het perfecte evenement om viraal te gaan. Vorig jaar kregen we de opdracht om video’s te maken die meer kans hebben om viraal te gaan. Dat hebben we gedaan. De afgelopen jaren waren er maximaal 60.000 views. Dit jaar hadden we een video met 250.000 views, 100.000 views en de beste was 600.000 views. Dat noemen we VIRAL gaan.

Carbage Run Winter Crashes Viral video

Zomereditie 2019 Dag 4 - Same Day Edit

Carbage Run Surstromming Viral video

Fotoboek

Feedbuilders ontwierp het ideale aandenken aan The Carbage Run. Jarenlang kunnen deelnemers opscheppen over wat ze hebben meegemaakt met het officiële fotoalbum. Het 140 pagina's tellende luxe koffietafelboek zit vol met unieke unieke foto's en verhalen.