Feedbuilders Fotograaf in Groningen

Fotografie van Feedbuilders, dat is iets bijzonders. Wij zijn een groep jonge Groningse creatievelingen die zich hebben gebundeld. In de afgelopen 10 jaar is onze passie voor beeldcreatie en marketing uitgegroeid tot Feedbuilders. Tegenwoordig verzorgt Feedbuilders fotografie op menig evenement in Groningen. Maar ook internationaal timmert onze fotograaf hard aan de weg. Voor grote sportteams en sportevenementen verzorgden wij al fotoverhalen. Voor een 1000 auto’s tellende rally verzorgden wij social media content.

 

Wat maakt feedbuilders zo bijzonder voor jou, als klant?
Fotografie hoort een doel te hebben vinden wij bij Feedbuilders en daar helpen wij je graag mee. Wij zetten je wilde ideeën om in creatieve concepten en produceren deze op artistieke wijze. Wij optimaliseren onze beelden voor het juiste platform en doelgroep. Of dit nu print is of voor Instagram en Facebook. Wij helpen je om het maximale resultaat uit je beelden te halen.

Daarnaast bieden wij meer dan alleen fotografie aan, voor bijpassende videografie kunt u ook bij feedbuilders terecht.

Bekijk al onze cases

Evenement fotografie 

#Case

Onze fotograaf kent het Martiniplaza van binnen en buiten. Elke hoek van het Noordlease stadion weet hij te vinden. Hij is altijd op zoek naar de kleine de details die het grote plaatje compleet maken. Op artistieke wijze weet hij het verhaal van de dag vast te leggen. Daarmee laat hij bezoekers je evenement herleven. Geoptimaliseerd voor maximaal resultaat op social media is bij ons de standaard. Unieke opties als realtime bewerkte foto’s (1-5 min na fotograferen online) behoren tot de opties! Naast evenement fotografie bieden wij ook bijpassende aftermovies om het plaatje compleet te maken. Neem contact op.

Commerciële fotografie 

#Case

Commerciële fotografie is een breed begrip. Het omvat alle fotografie die voor marketing en bedrijfsidentiteit gebruikt wordt. Bij Feedbuilders weten we hoe je de juiste sfeer moet creëren en de passende emotie op te wekken bij de doelgroep. Met producties voorbereid tot in het kleinste detail weten wij keer op keer weer unieke en indrukwekkende foto’s te leveren voor diverse doeleinden. Posters, websites of social media campagnes. Feedbuilders gaat samen met je opzoek naar het juiste beeld bij het juiste doel. Neem contact op.

Portretfoto's

#Case

Regelmatig wandelt onze fotograaf door de Groningse straten met camera’s en flitsers. Van de Brugstraat tot de prinsentuien hij weet elke verborgen parel in de stad te vinden te vinden. Want wat is er nou mooier dan een portretfoto dat iets zegt over jou. Over wie je bent. Waar je vandaan komt, waar je trots op bent. Groningen!

Ben je opzoek zakelijke bedrijfsportretten en een studio op locatie. Feedbuilders bouwt gemakkelijk je personeelsruimte om in een fotostudio op locatie. In het verleden hebben wij al hoogwaardige portretfoto’s gemaakt voor grote bedrijven en instanties die meer dan 150 werknemers tellen. Neem contact op.


Onze Werkwijze

  • Concept ontwikkeling
  • fotograferen
  • Selectie
  • nabewerken
  • Feedback en revisies
  • Een blije klant

Om je het beste te kunnen helpen, fotograferen wij altijd met een doel. Samen met je ontwikkelen wij een creatief concept en maken wij een plan om jouw idee om te zetten tot indrukwekkend beeld. In overleg worden de beelden uitgezocht voor nabewerking. Feedbuilders bied twee soorten nabewerking aan. Standaard nabewerking die voor de meeste evenementen volstaat of high-end photoshop retouching waarbij we de beelden tot in het laatste detail perfectioneren. Tussen het nabewerken wordt er altijd ruimte gemaakt voor feedback en revisies om zo tot een blije klant te komen.

Een hoop Groningse bedrijven gingen je voor

#MooiGroningen