Opvallen met Content

Content is niet meer weg te denken in online marketing. Onze social media feeds staan bomvol content. De nuchtere Groningse jongens van Feedbuilders snappen dat als geen ander. Zonder vette foto’s is je Instagram niks waard. Geen festival kan meer zonder aftermovie. Je ziet de bomen door het bos niet meer online. Jij wilt opvallen, met jouw advertentie campagne. Jij wilt IMPACT Creëren online. Daarvoor heb je hoogwaardige foto’s, video’s en graphics nodig. Dit is waar Feedbuilders zich onderscheid, ons bedrijf wordt gerund vanuit de passie voor content creatie. Met passie kijken wij hoe we jouw doelen om kunnen zitten in pakkende resultaat gerichte producties.

Commerciële fotografie is een breed begrip. Het omvat alle fotografie die voor marketing en bedrijfsidentiteit gebruikt wordt. Bij Feedbuilders weten we hoe je de juiste sfeer moet creëren en de passende emotie op te wekken bij de doelgroep. Met producties voorbereid tot in het kleinste detail weten wij keer op keer weer unieke en indrukwekkende foto’s te leveren voor diverse doeleinden. Bannners, websites of social media campagnes. Feedbuilders gaat samen met je opzoek naar het juiste beeld bij het juiste doel.

Tegenwoordig is het zeer belangrijk om als bedrijf een persoonlijke relatie met je klant te creëren. Een bedrijfsfilm is hiervoor de perfecte manier. In een bedrijfsfilm kun je laten zien welke visie en missie jullie hebben en geef je een gezicht aan je organisatie. Een bedrijfsfilm is de perfecte manier op jouw bedrijf op film vast te leggen.

Elke organisatie heeft een eigen karakter. En jij wil dat karakter uitstralen in je huisstijl. Misschien wil je een nieuwe huisstijl? Of wil je juist een aanpassing en doorontwikkeling op de bestaande huisstijl? Een nieuw product kan ook om een nieuw ontwerp vragen.

Een aftermovie is de manier om jouw evenement vast te leggen op video. Met een aftermovie laat je de bezoekers van je evenement opnieuw beleven. Daarnaast is het ook de perfecte manier om nieuwe bezoekers naar je evenement te trekken. Met onze creativiteit zullen we er alles aan doen op een originele, creatieve en pakkende aftermovie te maken. Feedbuilders heeft ruime ervaring met het creëren van aftermovies tijdens sportevenementen, congressen, beurzen, festivals en concerten. Een aftermovie met bijpassende evenement fotografie is de ideale combi voor de marketing van je evenement

Als je een evenement organiseert wil je dat je evenement de boeken in gaat en lang wordt herinnerd. Goede foto's zijn de ideale manier om herinneringen te creëren. Daarnaast is evenementfotografie een essentiële tool in de marketing van toekomstige evenementen, sponsoren en bedrijven. Evenement fotografie is een ideaal om je content kalender op social media te vullen met spontane en foto's vol emotie. Feedbuilders heeft ruime ervaring met het creëren van marketing beelden tijdens sportevenementen, congressen, beurzen, festivals en concerten. Evenementfotografie met bijpassende aftermovie is de ideale combi voor de marketing van je evenement.

Een promotiefilm is de perfecte manier om voor jouw merk, product of dienst reclame te maken. Promotie voor je evenement, nieuwe concept wat je gaat lanceren of om meer mensen naar je winkel te laten komen. Feedbuilders zal zorgen voor een promotiefilm van hoge kwaliteit en altijd het oog houden op het doel!